O nama

Saznajte više o nama

Domaće namirnice

Koristimo namirnice organski proizvedene na okolnim seoskim domaćinstvima, uz vrhunsku hranu poslužujemo vina i rakije iz ovog kraja.

Tradicionalna jela

Domaći kruh pečen ispod sača i uštipke, Domaće kravlje, kozje i ovčje sireve, domaći pršut, pancetu i kobasice, Kozletinu, janjetinu i teletinu pečenu ispod sača, Jela sa roštilja, Zelenu menestru i kiseli kupus sa suhim mesom (sezonski) te Domaće kolače

Moderno uređeni apartmani

Apartmani se sastoje od dnevne sobe, spavaće sobe i kupaonice, opremljeni klima uređajem, satelitskom televizijom, mini barom i osiguranim parkingom koji je pokriven video nadzorom.

Gdje se nalazimo?

Gostionica Zavala nalazi se u selu Zavala u općini Ravno, 300 metara od ulaza u špilju Vjetrenicu, najveću i najpoznatiju špilju u Bosni i Hercegovini koja je zaštićeni spomenik prirode i koja je nominirana za uvrštenje na popis UNESCO-ve zaštićene prirodne baštine.

Povijest Gostionice Zavala

Gostionica Zavala smještena je u novoobnovljenoj zgradi stare željezničke stanice, izgrađene davne 1901 godine, u sklopu izgradnje uskotračne željezničke pruge koja je u to doba spajala Dubrovnik sa Europom a koja je 2017. god. pretvorena u sve popularniju „Ćirovu biciklističku stazu“ u kojoj biciklirajući uživaju tisuće ljudi iz cijeloga svijeta.